Totaalcoördinatie

Als algemene aannemer klasse 6 coördineren wij reeds decennialang het gehele bouwproces. Bij ons geniet u als klant en ontwerper van één enkel aanspreekpunt die de volledige opvolging verzorgt. Met een ruime ervaring in projecten van diverse omvang, en een uitgebreid netwerk van vaste partners, bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwproject.

Samen met architect en bouwheer vormen wij één team, waarbij we op een pragmatische en oplossingsgerichte manier handelen. Open communicatie met alle partijen staat hierbij centraal. Steeds gaan we voor een toonaangevend eindresultaat.

Bouw Coördinatie
Professionele bouwpartner

Professioneel

We denken proactief mee met elke professionele partner en bieden op maat gemaakte oplossingen. Onze ervaring strekt zich uit tot diverse sectoren, waaronder kantoren, winkels, musea, hotels, concertzalen, scholen, artsenpraktijken, apotheken, en meer.

Dankzij langdurige samenwerkingen met veel van onze klanten begrijpen we hun behoeften steeds beter en kunnen we ze steeds nauwkeuriger vervullen. Onze uitgebreide expertise, hoogwaardige kwaliteit en vlotte projectafhandeling maken ons de ideale partner.

Residentieel

Bij ons kunt u ook terecht voor de hoogwaardige totaalinrichting van residentiële projecten. Wij streven ernaar om zelfs de meest uitdagende ontwerpen tot in het kleinste detail te realiseren.

Dankzij onze uitgebreide kennis van materialen en uitvoeringstechnieken kunnen we prachtige afwerkingen realiseren. Met slechts één coördinerende partij bent u verzekerd van een naadloze uitvoering van uw project.

Totaalinrichting in bouw voor residentiële projecten
Kwalitatieve timmerwerken

Timmerwerken

Onze eigen vakmensen voeren met de hoogste kwaliteit alle soorten timmerwerken uit. Van daktimmerwerken en gevelbekledingen, tot houtskeletbouw en terrassen, alles wordt opgenomen in ons totaalpakket. Onze schrijnwerkers hebben jarenlange ervaring in alles wat met hout en afwerking te maken heeft.