De Tender maakt
jouw ontwerp mogelijk.

Ongeacht hoe creatief of complex, De Tender zet elk ontwerp voor professionele en residentiële omgevingen om in meubilair, schrijnwerk en binnenafwerking op maat.

Vanuit onze visie om het bouwproces met dezelfde zorg als het maatwerk te behandelen, trekken we onze hoge kwaliteitsstandaarden door in de coördinatie van het volledige project: van afbraak tot eindafwerking, en alles ertussen.

Contacteer Ons

T. 03 722 01 23
E. info@detender.be

De Tender bv
Nieuwe Baan 68
9111 Belsele
BE 0425.355.787

Volg ons op social media

Eén van onze recente projecten is de transformatie van een bestaand gebouw tot een private bank voor Belfius 🌟! Deze ingrijpende renovatie omvatte een uitgebreid ruwbouwgedeelte met prachtig wit gevelmetselwerk, nieuwe ramen en een modern dak. De afwerking is geheel volgens de normen van Belfius Private Banking, met mooie details zoals visgraatparket, strakke spanplafonds en hoogwaardig maatmeubilair ✨.

Architect: @dencstudio 
Fotografie: @petervansteenwinkel 

#detender #belsele #maatwerk #interieuropmaat #vakmanschap #maatkasten #interieurdesign #interiorinspiration #interiorlover #futureproof #interieurinrichting #renovatieproject #renovatiewerken #kantoorrenovatie #kantoorInrichting #samenwerking #vanatotz #maatmeubilair #Belfius #privatebanking
𝙊𝙣𝙩𝙙𝙚𝙠 𝙙𝙚𝙯𝙚 𝙥𝙧𝙖𝙘𝙝𝙩𝙞𝙜𝙚 𝙣𝙞𝙚𝙪𝙬𝙗𝙤𝙪𝙬 𝙫𝙞𝙡𝙡𝙖 𝙩𝙚 𝙢𝙞𝙙𝙙𝙚𝙣 𝙫𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙝𝙚𝙞𝙙𝙚 𝙞𝙣 𝙒𝙖𝙖𝙨𝙢𝙪𝙣𝙨𝙩𝙚𝙧! 🌿 

Al het schrijnwerk, zowel binnen als buiten, is op maat gemaakt door ons vakbekwaam team. De gevelbekleding in Afrormosia is niet alleen duurzaam, maar herbergt ook een bijna onzichtbare deur naar de fietsenberging, naadloos geïntegreerd in het ontwerp. Ook de voordeur is een voorbeeld van Afrormosia vakmanschap 👌.

Binnenin wordt u verwelkomd door een interieur van de hoogste kwaliteit, met notelaarfineer die in openboekstijl is gevoegd. Let op de verfijnde details, zoals de ingewerkte massieve notelaar grepen, die het ambachtelijke vakmanschap benadrukken.

Natuurlijke elementen komen samen met het gebruik van prachtige natuursteen, zoals de Pietra Damari, die schittert in het keukenblad.

Laat u inspireren door deze prachtige residentie waar vakmanschap en natuurlijke schoonheid samenkomen. Swipe door de foto's om de details te ontdekken! 🌟

Architect: @ante_architecten 
Fotografie: @petervansteenwinkel 

#detender #belsele #maatwerk #villaproject #ambacht #interieurdesign #vakmanschap #maatmeubilair  #Samenwerking #vanatotz #buitenschrijnwerk #totaalcoördinatie #architectuur #inspiration #vanallemarktenthuis #aannemer #waasmunster #futureproof #interiorlover #custommadeinteriors #interioraddict #interiorinspiration
🌟 Uniek project in Brussel! 🌈

Voor #flandersfood, dé innovatiepartner voor de Vlaamse voedingsindustrie, creëerden wij deze open kantoorruimte gelegen in het bruisende hart van Brussel! Met passie en vakmanschap hebben wij elke fase van dit kantoorproject beheerd, van technische installaties tot vloer- en schilderwerken, deuren en meubilair.

Wat dit project zo speciaal maakt? De sprankelende mix van kleuren, texturen en materialen! 🎨 Onze creatieve benadering heeft geresulteerd in een levendig schouwspel, met speciale lakwerken en unieke vormen die de ruimte tot leven brengen.

Dit is geen doorsnee kantoor; het is een ruimte doordrenkt met karakter en maatwerk, waardoor het zich onderscheidt van een klassieke kantoorinrichting. ✨ Laat je inspireren door onze creatieve aanpak en ontdek hoe we van een gewone kantoorruimte iets bijzonders hebben gemaakt. 🌟

Architect: @interiorblonde 
Fotografie: @petervansteenwinkel 

#detender #vakmanschap #maatwerk #belsele #interieuropmaat #interieurdesign #interiorinspiration #interioraddict #interiorlover #futureproof #interieurinrichting #inspiration #vanallemarktenthuis #kantoorrenovatie #kantoorInrichting #creatief #design #Brussel
Voor vastgoedadviesbureau Stadim, gelegen in het bruisende centrum van Antwerpen, transformeerden we een bestaand kantoor op de 8ste verdieping tot een inspirerende omgeving waar ruimte, functionaliteit en esthetiek samenkomen. Met uiterste precisie en toewijding zijn we de uitdaging aangegaan om, ondanks de moeilijke bereikbaarheid en de permanente bedrijvigheid in het kantoor, een verbluffend resultaat af te leveren: een eigentijdse en aantrekkelijke werkplek.

Ontwerp: @interiorblonde 
Fotografie: @petervansteenwinkel 

#detender #belsele #maatwerk #interieuropmaat #vakmanschap #antwerpen #futureproof #interieurinrichting #renovatieproject #vanallemarktenthuis #kantoorrenovatie #trotsoponsteam #maatmeubilair