Professionele interieur inrichting

Interieur: onze passie

De volledige inrichting van uw professioneel of residentieel project wordt door ons met precisie uitgevoerd. Voor elk aspect bieden we een passende oplossing: van op maat gemaakt meubilair, ramen en deuren, tot wanden, plafonds en meer. Ongeacht de uitdaging gaan we praktisch en pragmatisch om met zelfs de meest gedurfde ideeën, en vertalen we ze naar haalbare ontwerpen. Met onze ervaren vakmensen en ons eigen atelier werken we met enthousiasme aan de mooiste interieurs.

Maatmeubilair

In ons eigen atelier excelleren we in alle vormen van maatwerk: dressings, keukens, balie’s, zitbanken, barmeubels en nog veel meer. Fineer, lak, laminaat, solid surface, recht of gebogen: wij staan zelf in voor de perfecte afwerking van uw meubilair. Met ons state-of-the-art machinepark en ervaren vakmensen is elk type maatwerk mogelijk. We denken mee in oplossingen onder het motto: “Het moeilijke doen we direct, voor het onmogelijke hebben wat meer tijd nodig.”

Maatmeubilair voor jouw interieur op maat

“Het moeilijke doen we direct, voor het onmogelijke hebben we wat meer tijd nodig.”

Joeri De Tender
Zaakvoerder

Massief

Onze passie voor hout en vakmanschap zit diepgeworteld in ons bedrijf sinds de oprichting in 1984. Met groot respect voor het ambacht vervaardigen we al meer dan 40 jaar massief binnen- en buitenschrijnwerk zoals ramen, deuren, trappen, sierlijsten en meer. In ons atelier realiseren we diverse op maat gemaakte ontwerpen, van historisch buitenschrijnwerk tot massieve bureaus. Van boom tot afgewerkt product, wij zijn uw betrouwbare specialist.

Massief binnen- en buitenschrijnwerk voor jouw interieur
Bouw van A tot Z

Bouw, van A tot Z

Ons veelzijdige team blinkt niet alleen uit in interieurinrichting, maar heeft ook een diepgaande kennis van het bredere bouwproces. Onze eigen vakmensen hebben ruime ervaring in elk soort timmerwerk. Daarnaast doen wij ook de coördinatie van het volledige bouwproject. Van de eerste afbraakwerken tot het laatste kadertje aan de muur. Laat u ontzorgen en neem een kijkje op onze pagina bouw voor meer info.