De Tender maakt
jouw ontwerp mogelijk.

Ongeacht hoe creatief of complex, De Tender zet elk ontwerp voor professionele en residentiële omgevingen om in meubilair, schrijnwerk en binnenafwerking op maat.

Vanuit onze visie om het bouwproces met dezelfde zorg als het maatwerk te behandelen, trekken we onze hoge kwaliteitsstandaarden door in de coördinatie van het volledige project: van afbraak tot eindafwerking, en alles ertussen.

Contacteer Ons

T. 03 722 01 23
E. info@detender.be

De Tender bv
Nieuwe Baan 68
9111 Belsele
BE 0425.355.787

Volg ons op social media

Voor vastgoedadviesbureau Stadim, gelegen in het bruisende centrum van Antwerpen, transformeerden we een bestaand kantoor op de 8ste verdieping tot een inspirerende omgeving waar ruimte, functionaliteit en esthetiek samenkomen. Met uiterste precisie en toewijding zijn we de uitdaging aangegaan om, ondanks de moeilijke bereikbaarheid en de permanente bedrijvigheid in het kantoor, een verbluffend resultaat af te leveren: een eigentijdse en aantrekkelijke werkplek.

Ontwerp: @interiorblonde 
Fotografie: @petervansteenwinkel 

#detender #belsele #maatwerk #interieuropmaat #vakmanschap #antwerpen #futureproof #interieurinrichting #renovatieproject #vanallemarktenthuis #kantoorrenovatie #trotsoponsteam #maatmeubilair
Voor @weba.be Systems in Gent, die voorziet in de ondersteunende diensten voor de meubelwinkels van Weba, hebben we bijgedragen aan het creëren van een inspirerende werkplek die zowel functioneel als esthetisch is. Een van de opvallende kenmerken van dit project zijn de akoestische glazen wanden van @tecnospace007, die niet alleen zorgen voor een gevoel van ruimte maar ook voor een rustige werkomgeving, resulterend in een optimale concentratie en samenwerking bij de medewerkers. De plafonds, afgewerkt met planken in Thermowood, voegen een warme en natuurlijke uitstraling toe aan dit kantoor, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat waar medewerkers zich thuis voelen. Speelse akoestische panelen voegen daarenboven een artistiek element toe aan de ruimte, en dragen bij aan het verbeteren van de akoestiek en werkcomfort.

Architect: Koen De Rycke
Fotografie: @pilarshoots 

#detender #belsele #maatwerk #interieuropmaat #vakmanschap #interieurdesign #interieurinspiratie #interieurinrichting #vanallemarktenthuis #totaalrenovatie #meubelenweba #gent #deinze
Recentelijk ontfermden we ons over de volledige nieuwbouw van @mfc_het_veer in Sint-Niklaas, een samenwerkingsverband tussen een centrum voor ambulante revalidatie (CAR) en een therapeutisch kinderdagverblijf, erkend als multifunctioneel centrum (MFC). Ons team heeft dit project van begin tot eind geleid en uitgevoerd, met oog voor detail en functionaliteit.

Een opvallend kenmerk van deze nieuwbouw is de indrukwekkende passerelle die de twee gebouwen verbindt, een symbool van verbinding en samenwerking tussen de verschillende disciplines binnen Het Veer. De gevelbekleding in Tectiva van Eternit en de gelijmde witte stenen geven het gebouw een moderne uitstraling, terwijl de rigitoneplafonds zorgen voor een akoestisch aangename omgeving.

Architect: @arq.architecten 
Fotografie: @petervansteenwinkel 

#Maatmeubilair #Projectleiding #Samenwerking #HetVeer #Trots
𝗪𝗼𝗿𝗱 𝗦𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝗻𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗿/𝗔𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿𝗺𝗲𝗱𝗲𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗿! 🪚
Heb je ervaring in houtbewerking? Werk je graag nauwkeurig en op maat? Zet je carrière dan verder bij De Tender in Belsele!

𝗪𝗮𝘁 𝗯𝗶𝗲𝗱𝗲𝗻 𝘄𝗶𝗷? 🤝
Werken met diverse materialen en moderne houtbewerkingsmachines
Maak deel uit van een gedreven en ervaren team van schrijnwerkers
Aantrekkelijke werkuren: 7u tot 15u45

𝗪𝗮𝘁 𝘃𝗲𝗿𝘄𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻 𝘄𝗶𝗷 𝘃𝗮𝗻 𝗷𝗼𝘂? 🫵
Passie voor hout en ervaring/opleiding houtbewerking
Zelfstandig werken en nauwkeurige afwerking
Teamspeler met technisch inzicht

𝗢𝗻𝘀 𝗮𝗮𝗻𝗯𝗼𝗱 💥: 
Een marktconform loon in PC124 Bouw
40-uren werkweek met 12 inhaalrustdagen
Opleidingsmogelijkheden volgens jouw ambities

Klaar om te beginnen in jouw nieuwe job? Solliciteer dan nu door je cv te sturen naar info@detender.be en we contacteren je snel 🚀!